Recreatief

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby waarbij sport en plezier gecombineerd worden? Dan is badminton de ideale uitkomst!

Al snel leer je nieuwe mensen kennen waardoor het alleen maar nog leuker wordt om te komen sporten!

Bij ons kunnen de recreanten terecht op dinsdag- en donderdagavond. Zie bij waar en wanneer.

Nog nooit op een pluimpje geslagen? Dan kan je altijd een bestuurslid aanspreken die jou met plezier uitleg zal geven! Wanneer je komt proberen kan je gerust een racket en shuttles van de club gebruiken.

Er is ook een mogelijkheid om mee te doen aan recreantentornooien. Op die manier kan je de uitdaging aangaan om tegen spelers van andere clubs een wedstrijdje te spelen. Zie hier de link naar de kalender.

Regelmatig bieden wij ook lessen 'start to badminton' aan: Hier wordt de basis van badminton aangeleerd. Door deel te nemen aan deze lessen kunnen recreanten elkaar ook beter leren kennen en wordt het nog leuker om samen te spelen.

Lessen vervolmaking voor recreanten

Beste badmintonvriend(in)

Eindelijk is het zover!

Gulbad biedt vanaf donderdag 17 februari 2022 een lessenreeks 'vervolmaking' aan voor recreatieve spelers die hun skills wat willen verfijnen en op die manier hun niveau willen boosteren.

Deze reeks bestaat uit 5 lessen, die zullen doorgaan in de sporthal te Gullegem op donderdag 17/2; 24/2; 3/3; 10/3 en 17/3 van 20u00 tot 21u00.

Inschrijven kan tot 15 februari via een mailtje naar brecht@gulbad.be

Deelname is gratis voor Gulbad-leden. Niet-leden die reeds badmintonervaring hebben kunnen deelnemen aan de democratische prijs van 15 euro. Bij inschrijven nadien wordt deze 15 euro van het lidgeld afgehouden.

Wij kijken alvast uit naar jouw inschrijving!

Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt tot 16 deelnemers.