Ouder-kind tornooi

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten we ook dit seizoen terug af met een clubactiviteit waarbij we zo veel mogelijk mensen proberen te betrekken.

Dit jaar staat die gepland op zaterdag 27 mei 2023

Kort samengevat hebben we het volgende voorzien:

  • In de voormiddag (9.30u-11.30u) organiseren we terug een ouder-kindtornooi.Jeugdspelers met een van de(groot)ouders of volwassen leden die een van de kinderen eens meebrengen, worden in gelijkwaardige poules ingedeeld om zich onderling met elkaar te meten. Uit ervaring weten we dat dit minstens even leuk is voor de ouders als voor het kind.
  • Over de middag (11.30u-12u30) is er voor alle deelnemers een receptie voorzien. Op deze receptie worden alle leden trouwens uitgenodigd. Inschrijving verplicht !
  • Na de receptie (van 12u30 tot 14u00) zal onze huis-chef Frederik zorgen dat de honger gestild wordt met een overheerlijk 'Deluxe pastabuffet à volonté'. Deelname aan de receptie en de maaltijd (inclusief 1 drankbonnetje) kost amper 8 euro voor kinderen (tem 12 jaar) of 13 euro voor volwassenen. Inschrijving verplicht!

Laat ons zo snel mogelijk (vóór 21 mei 2023) weten of je erbij zal zijn en waar je wil aan deelnemen (receptie en/of maaltijd) en met hoeveel personen. Zo kunnen wij beter inplannen.

Een exact uurschema zal afhankelijk zijn van de opkomst en zal later nog worden meegedeeld.

Inschrijven kan via mail naar info@gulbad.be.

Als er iets betaald moet worden, doe je dat gewoon ter plaatse ! Indien mogelijk, graag via Payconiq.