Inschrijven

Kom eerst enkele keren GRATIS uitproberen of badminton iets voor jou is. Als je de sfeer in de club wel kan appreciëren, dan pas word je lid.
Toch vragen wij u om het formulier onderaan deze pagina in te vullen zodat we al de nodige gegevens hebben voor de verzekering.
Het invullen van dit formuliertje verplicht u tot niets!

Lidgeld 

Kinderen tot 12 jaar

Geboren in 2013 of later

€85


Jeugdspelers tot 18 jaar

Geboren in 2007 of later

€95

Volwassenen tot 99 jaar

Geboren in 2006 of vroeger

€95

Competitie en/of tornooispelers

Ongeacht de leeftijd *

€125


Bij ons als 2de club

Indien eerste club ook bij Badminton Vlaanderen zit

€65


Indien je bij Gulbad inschrijft als nieuw lid krijg je een gratis clubshirt.

Door het verschuldigde bedrag te storten op de rekening van De Gullegemse Badmintonclub mag je je officieel lid noemen van de club en ben je ook afdoend verzekerd. Je kan op elk moment van het jaar instappen in de club. Ongeacht wanneer je start, duurt het lidmaatschap een volledig jaar.

  • IBAN BE93 7512 1247 1567   Nieuw rekeningnummer!!!
  • BIC AXAB BE 22

Je kan ook genieten van een sportkorting. Je krijgt dan een deel van je inschrijvingsgeld terug door de mutualiteit waarbij je bent aangesloten.

* Jeugdcups en specifieke jeugdtornooien voor de jeugdspelers worden niet aanzien als competitie tornooien waardoor het lidgeld dan volgens jeugdleeftijd van toepassing is.


Inschrijvingsformulier kandidaat lid

Vul onderstaande gegevens in alvorens u zich aanbiedt om als kandidaat-lid te komen proberen.
Wij dragen je privacy hoog in het vaandel en geven je gegevens nooit door aan derden. Wij gebruiken onderstaande gegevens enkel om je te informeren over clubactiviteiten en voor wettelijke verplichtingen zoals bijv. verzekering of subsidies. Je kan je steeds verzetten (optout) tegen het in de toekomst ontvangen van onze e-mails. Lees hier meer over ons privacybeleid.